Córrer a les ZEM

Córrer és una de les activitats físiques que ens proporciona de manera més ràpida sensació de benestar i ens ajuda a estar en forma. Si ho fem habitualment, ens sentirem millor física i psíquicament.

Molts són els beneficis d'aquesta activitat tan fàcil i assequible de practicar. Córrer de forma habitual, moderada i sobretot ben gestionada, millora el nostre estat d'ànim, ens relaxa, ens fa sentir millor amb nosaltres mateixos i ens fa veure les coses amb més optimisme. A nivell físic les millores són moltíssimes; tonifica els músculs, enforteix els ossos, incrementa les defenses, millora el sistema circulatori i respiratori, disminueix la pressió arterial, etc...

Per això posem a la vostra disposició diferents maneres perquè pogueu córrer i entrenar-vos. Una, des de la ZEM La Guinardera i l'altre, des de la ZEM Jaume Tubau. Concretament són circuits exteriors de diferents quilometratges (en breu) i l'ús de la pista d'atletisme, així com les zones de Hard Training i Fit Training que us complementaran els vostres entrenaments.

imatge atletisme running1