Obertura de les piscines! Estiu'19

miniaturaJa tenim l'estiu a sobre!

I per apaivagar la calor que ens espera, vine a fer-te uns banys a les piscines municipals del Complex Aqüàtic del Parc Central i/o de la Cooperativa d'Aigües de La Floresta.
La primera, al centre de Sant Cugat, de fàcil accés, pràctica, amb diverses piscines i spa, la de la Floresta, en un entorn magnífic, envoltada de gespa i apartada del nucli urbà.

OBERTURA DE TEMPORADA D'ESTIU: 22 DE JUNY'19

Nova gespa a les pistes de Pàdel

foto pista gespa nova verdaAra, si passeu per la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau del carrer Ventura Gasol, 2, en el barri de Coll Favà, notareu que alguna cosa ha canviat. És la NOVA GESPA DE LES PISTES DE PÀDEL. Una gespa de millor qualitat de "Grand Slam" de color verd que ja està al 100% per a la seva utilització.

Amb aquesta substitució de la gespa/moqueta podreu gaudir com a mai jugant a pàdel. Veniu a comprovar-ho!

En breu us informarem d'una promoció "de fidelitat d'usuaris" molt interessant que estem preparant perquè vingueu a jugar. Fins aviat!

Obertura de les Piscines Municipals Estiu 2018

La calor ja és aquí i les piscines del Parc Central i de La Floresta ja tenen dia d'obertura: serà el dia 23 de juny fins a principis de setembre.

imatge piscina amb text oberturaEls horaris seran:

JUNY i JULIOL: De dilluns a divendres d'11.00 a 20.00 h* / Dissabtes, diumenges i festius d'11.00 a 19.30 h
AGOST i SETEMBRE: De dilluns a divendres d'11.00 a 19.30 h / Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 19.00 h
*Obertura a les 10.00 h pels Campus d'estiu

Entra a la notícia i mira tot el que t'oferim!

Americana de Pàdel masculina

motiuEn aquesta ocasió la cita amb el PÀDEL la tenen tots els jugadors que els hi apassioni aquest esport. Serà dissabte 25 de novembre de 2017 a les pistes de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. 

La competició serà un torneig a l'Americana dedicada exclusivament a la categoria masculina i que tinguin un nivell de joc mitjà.

Aquesta Americana tindrà lloc de 10 a 14 hores.

Entreu a la notícia i informeu-vos. Us hi esperem!

Jornada específica de fitness per a Running

dibuix janaEn aquesta ocasió us oferim la possibilitat de participar a la Jornada específica de fitness per a Running, que farem a la Zona Esportiva Municipal La Guinardera el proper dimecres 22 de novembre de 2017 de 13:0o a 14:00 hores.

Al llarg de la sessió us anirem assessorant i orientant en cadascún dels exercicis que us proposarem i que estan pensats i canalitzats cap al món de l'atletisme.

Recordeu que les places són limitades a 10 persones.

Mireu el cartell informatiu (clica)      Us hi esperem.