Jornada específica de treball de fitness vinculat al Pàdel

dibuix1En un esport tan arrelat a la nostra ciutat com és el pàdel, creiem oportú organitzar una jornada específica orientada a aquest esport on s'ensenyin exercicis de fitness (de tonificació muscular i coordinació), que ajudin a marcar les pautes d'entrenament a nivell físic per després tenir un bon rendiment quan feu els vostres entrenaments, partits i/o competicions.

És per això que el proper dimecres 17 de febrer de 2016 de 13:30 a 14:30 hores, us convidem a fer aquesta sessió especifica de treball de fitness vinculat al pàdel. L'activitat tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. Recordeu que l'activitat és totalment GRATUÏTA i que us heu d'inscriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En aquesta jornada de treball de fitness vinculada al pàdel, treballarem una preparació totalment diferent al treball tècnic d'una classe de pàdel. Donarem importància a la força de cames per respondre als de canvis de ritme que es produeixen en un partit. Treballarem aquesta força amb 

a4 fitness vinculat al padel webexercicis de quàdriceps, bessons, etc... Tanmateix es faran exercicis de coordinació, dibuix2circuits aeròbics, treball amb gomes i peses lliures.

També és molt important treballar la força de les extremitats superiors, per això es faran exercicis amb gomes simulant el moviment de colpejar la pilota amb la pala. Ara bé aquests exercici es realitzaran amb moviments lents per poder veure tots els músculs implicats quan treballem els cops.

El treball amb kettlelbells de baix pes ens entrenarà per respondre als moviments naturals dels braços.

Com es pot observar, un bon treball específic de preparació ens ajudarà moltísim en la millora del nostre joc, igual que ho fa una sessió tècnica. A més adaptarem el nostre cos a uns exercicis concrets i minimitzarem els riscos de patir lesions.

Us hi esperem!