Obertura de les Piscines Municipals Estiu 2016

La calor ja és aquí i les piscines del Parc Central i de La Floresta ja tenen dia d'obertura: serà el dia 25 de juny fins el dia 4 de setembre.

Els horaris seran:

JUNY i JULIOL: De dilluns a divendres d'11.00 a 20.00 - Dissabte i diumenge d'11.00 a 20.00
AGOST i SETEMBRE: De dilluns a divendres d'11.00 a 19.30 h - Dissabte i diumenge d'11 a 19.00

Entra a la notícia i mira tot el que t'oferim!

imatge 1

Els cursets de natació que cobriran totes les franges d'edat (a partir de 3 anys) es distribueixen de la manera següent:

- Curs de 3 a 5 anys: Curset de natació infantil adreçat a nens i nenes amb l'objectiu principal de familiaritzar-se amb el medi aquàtic, iniciar-se al desplaçament autònom a dins de l'aigua, flotacions i relacions amb els companys a través d'activitats jugades.

dibuix- Curs de 6 a 9 anys: Curset  de natació infantil adreçat a nens i nenes amb l'objectiu principal d'iniciar-se en els diferents estils de natació, pràctica d'habilitats motrius bàsiques en el medi aquàtic, relacions socials a través d'activitats jugades i millora de la tècnica.

- Curs de 10 a 13 anys: Curset de natació per a joves.

- Curset d'iniciació per a adults: Curs de natació adreçat a majors de 16 anys amb l'objectiu principal d'iniciar-se en el medi aquàtic, pèrdua de les pors inicials, desplaçament autònom, flotacions, respiracions i iniciació als diferents estils.

- Cursets de natació per a dones embarassades: Aquest curs de natació per a dones embarassades té l'objectiu de relaxar les zones més sobrecarregades durant el període de gestació i a la vegada millorar la resistència cardiorespiratòria i el to muscular de forma global i completa, sempre evitant arribar a la fatiga.

- Entrenament personal: Són sessions de natació adreçades a majors de 16 anys amb un bon nivell de natació, amb l'objectiu d'entrenar i millorar el seu rendiment cardiopulmonar, millorar la resistència i condicionament físic general.

- Aiguagim: Activitat aquàtica de baixa/mitja intensitat dirigida a millorar la condició física en general: la capacitat aeròbica, la flexibilitat, la força, l'equilibri i la coordinació.

- AiguaTo: Sessió d'aquagim d'intensitat mitjana/alta, dirigida a millorar el to muscular de tot el cos mitjançant exercicis de fàcil execució.

INSCRIPCIONS:

Cal inscriure's directament a les piscines.També ho podreu fer via on-line mitjançant aquest formulari que us adjuntem.

FORMULARI

La piscina quedarà oberta per fer la matriculació del 7 de juny fins el 22, de dimarts a dijous de 18.30 a 20.00 (Piscina Parc Central) i els dimecres amb el mateix horari, (Piscina de La Floresta)

Per a més informació (de les dues piscines), poseu-se en contacte amb nosaltres a:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel. Piscines del Parc Central: 662654502
Horari d'atenció telefònica: de 16.00 a 20.00 (fins el dia 25 de juny)

pdfMATRÍCULA PISCINA DEL PARC CENTRAL

pdfMATRÍCULA PISCINA DE LA FLORESTA

PREUS:

pdfPreus oficials piscina Parc Central

pdfPreus oficials piscina de La Floresta