1r Torneig de Reis de Futbol 7

imatge Torneig Reis 2014Fins a 10 equips van participar en aquesta competició, organitzada per l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom, i que vol tenir continuitat els propers anys.

L’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’OMET, ha organitzat aquest dissabte 4 de gener, a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau, la primera edició del Torneig de Reis de Futbol 7, per a majors de 16 anys.

Enguany han participat 10 equips. El guanyador ha estat MALIYOS FC, format per jugadors del conjunt juvenil de la UE Rubí i de l’amateur del Juventud 25 de Setembre. L’altre equip finalista ha estat l’AURA, format per jugadors de diferents localitats, entre elles Barcelona i Sant Cugat. La resta d’equips han estat: Desangrados, UE Martillos, Rayo Vayacaño, Pperos, Los Gatos Azules, Pachangueros, Shalke Temeto i Capitán Salami. Han participat jugadors de Sant Cugat, La Floresta, Rubí, Cerdanyola, Terrassa, Sabadell, Barcelona i Tarragona.

Tindrà continuitat. Oriol Alcázar, organitzador de la competició, ha assenyalat que l’objectiu és continuar organitzant aquest torneig en dates properes, durant la Setmana Santa o la Festa Major. “Ha sortit força bé. Tots han vingut amb molt bona predisposició i hi ha hagut bon ambient”, ha apuntat.

En aquest cas el campió s’ha endut un premi en metàl·lic de 300 euros, i el subcampió, de 150 euros.

Notícia extreta del TOT SANT CUGAT. 5 de gener del 2014