Èxit total de la 1a Americana de Pàdel femení

motiu de textEl passat dissabte 17 d'octubre va tenir lloc a les pistes de Pàdel de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau, el 1r Torneig de Pàdel a l'Americana adreçat només per a la categoria femenina.

La competició va estar un èxit total, i amb aquest torneig, s'inicien aquestes competicions americanes que s'aniran fent al llarg de l'any.

 

La bona climatologia va acompanya durant tota l'Americana, i d'alguna manera, va ajudar a arrodonir la matinal de Pàdel.

Es van fer bons els pronòstics i totes les espectatives de participació inscrivint-se 16 noies que van omplir totes les places que es van ofertar.

imatge 1Totes les jugadores van quedar molt contentes de com va anar el torneig, de l'atenció rebuda i amb els premis que es van donar gentilesa de la Pizzeria Roel Pizza. Al llarg de tota la competició van rebre aigua, fruita, xocolatines i gominoles subministrades per l'organització, tot sota el control rigurós i atent del responsable de vetllar pel bon desenvolupament del torneig, l'Aleix Garcia.

En aquesta 1a Americana es van fer dos grups de 8 persones fent que cada grup jugués 1,5 hores; totes contra totes i la que més jocs va guanyar va ser la campiona.

 

 

 Les jugadores del grup 1 van ser:

noia jugant

Maria José Huerta (SUBCAMPIONA)
Gemma Llopis
Anna Bordas (GUANYADORA)
Patrícia Mota
Inés Solà
Esther López
Cesca Amate
Joana

Les jugadores del grup 2 van ser:

Marta
Mònica González
Sandra Ruíz
Izaskum
Maria Antonieta
Nati Gomera (SUBCAMPIONA)
Alícia (GUANYADORA)
Concepció

Enhorabona a totes i us esperem al Torneig de Pàdel de Tardor!