Acabada la 1a Americana de Pàdel masculina

motiu de textDissabte 24 d'octubre'15 es va celebrar a les pistes de la ZEM Jaume Tubau, el 1r Torneig de Pàdel a l'Americana per a categoria masculina.

Així com en l'Americana femenina, que es va celebrar una setmana abans, aquest torneig per a la categoria masculina, també va anar com l'organització havia previst i...

de les setze places ofertades, catorze persones són les que hi van participar. L'Americana va tenir molt bona acceptació i els jugadors van poder gaudir d'una matinal de pàdel molt satisfactòria, en tots els nivells (organització, premis i obsequis).

imatge noticia
Al llarg de la competició els participans van tenir aigua, fruita, xocolatines i gominoles, subministrades per l'organització sota la supervisió del responsable del torneig Aleix Garcia.

En aquesta Americana es van fer dos grups de set persones, cada grup jugava 1,5 hores, tots contra tots, i el que més jocs va guanyar va ser el campió.

figura retalladaEls grups es van dividir de la següent manera:

Grup 1:

- Ramon Trigueros
- Héctor Aparicio
- José Manuel Hita
- Arístides Zuleta
- Jordi Cris
- Jaume Casals
- Héctor García

Grup 2:

- David  Pallové
- Ruy Núñez
- Jordi Rubio
- Benjamín You
- Gerard Flaquer
- Toni Quintana
- Peten Álvarez

Els guanyadors absoluts van estar: Ramon Trigueros del Grup 1 i Benjamí You del grup 2

Els subcampions van estar: Héctor Aparicio del Grup 1 i Peten Álvarez del grup 2

Enhorabona a tots els participants i us emplacem a jugar el Torneig de tardor de Pàdel per adults que tindrà lloc els dies 14 i 15 de novembre'15.