Jornada de correcció postural

noiSovint, durant i després de treballar, notem mals d'esquena, de cervicals, lumbars, tensions, contractures i retraccions musculars... sobretot a aquelles persones que treballen sentades davant l'ordinador.

Per això és molt important tenir uns bons hàbits posturals i fer exercicis d'enfortiment per tal de minimitzar aquestes noia2dolències i notar millores.

Amb aquest objectiu la ZEM La Guinardera organitzem aquesta classe completament GRATUÏTA de correcció postural programada pel proper dijous dia 21 de gener de 2016 de 13:30 a 14:30 hores.

noia1La postura és la posició que el nostre cos adopta habitualment. Quan estem assentats, dempeus, o corrents, adoptem postures determinades diferents. Diversos factors incideixen en ella: el cansament, el to muscular de cada persona, l'herència, les posicions incorrectes mantingudes al llarg del cartell correccio postural webdia o d'un període llarg de temps, les emocions (la tristesa i la por per exemple encorben). La nostra postura és un mitjà de comunicació no verbal.

El que es busca en aquesta classe és identificar quines són les causes de les nostres males postures o dels nostres mals i donar les pautes per enfortir les diferents parts musculars que ens poden ajudar a millorar la nostra postura així com estirar aquelles parts del cos que estan rígides i que per tan han perdut part de la seva amplitud de moviment normal.

En aquesta sessió explicarem les posicions correctes que hem d'adoptar en l'esquena, cames, etc. També veurem com ens hem de col·locar per aixecar pesos i corregirem de forma global els mals hàbits posturals.

El nostre tècnic us explicarà les maneres correctes que s'han de seguir en el nostre dia a dia per tenir unes bones bases i mantenir una bona postura, com millorar l'amplitut de moviment, com tonificar la musculatura de diferents parts del cos (abdominals, esquena...) i com fer estiraments de les diferents articulacions i musculatura del cos que tendeixen a la rigidesa.

Recordeu que la sessió és gratuïta.

Inscriu-t'hi enviant-nos un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.