Jornada de tonificació d'extremitats

dibuix tonificacio 1dibuix tonificacio 2En aquesta ocasió la jornada específica va destinada a la tonificació de les extremitats superiors i inferiors.

Un tò muscular idoni ens ajudarà a afrontar amb garanties les activitats físiques que normalment fem evitant en molts casos les lesions.

La jornada la farem el proper dijous 11 de febrer'16 de 13:30 a 14:30 hores a la ZEM La Guinardera.

El que es pretén en aquesta sessió és tonificar la musculatura de les extremitats superiors i inferiors amb diferents exercicis. Ja sigui amb pes, amb gomes, o amb el nostre propi pes, realitzant un ampli ventall d'exercicis.

dibuix tonificacio 4

a4 tonificacio extremitats webAl tonificar els nostres músculs aconseguim reduir i fer més soportable l'impacte que pateixen les nostres articulacions al fer exercici físic. Resumint, les nostres articulacions estaran més reforçades i protegides.

En aquesta classe donarem unes pautes de treball per realitzar els exercicis de tonificació correctament. Posició del cos, número de sèries, descansos intermitjos entre sèries...Tanmateix,el nostre tècnic us explicarà les càrregues de treball idònies a l'hora de realitzar aquests exercicis.

Recordeu que la sessió és TOTALMENT GRATUÏTA.

Feu la vostra inscripció a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us hi esperem!