Camp Futbol Mpal. Can Magí

Resulta atractiva la ubicació d’aquesta instal·lació esportiva des d’on tenim una bonica panoràmica de la ciutat, i podem contemplar al costat mateix la Masia de Can Magí.
Una Masia amb història que marca el segell d’aquest camp de futbol.

La Masia:
La construcció de la Masia de Can Magí data del 1878 quan aleshores el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, el Dr. Martí Ragull, encarrega les obres al mestre d’obres Calixto Freixa. Inicialment va ser concebuda com una casa d’estiueig, tot i que també es va destinar un espai a l’explotació agrícola. L’alternança en l’ús del maó i la pedra, proporciona a tot l’edifici un singular efecte cromàtic.

A l’est de la casa s’estenen la cotxera, el gran celler i els cubs revestits de ceràmica feta a mà (originals de l’època) on el most es transformava en vi. A l’oest, les quadres i els galliners. Al nord s’obre el jardí privat d’estil romàntic, al bell mig, un pou d’estil neogòtic amb excepcionals arcs de ferro forjat.

Cal destacar la balda, una anella amb dues serps entortolligades i la riquesa de la vidriera de les portes, gravades a l’àcid i decorades amb delicats dibuixos d’inspiració clàssica.

Actualment aquesta Masia és un restaurant on es poden celebrar celebracions i convencions.

Espais esportius

  • 1 camp de futbol 7
  • 2 camp de futbol 11

Horaris Instal·lació

L’horari d’obertura al públic és:
De setembre a juny:
Laborables:
– Dilluns i divendres: de 17 a 24 hores
– Dimarts i dijous: de 17 a 23,30 hores
– Dimecres: de 17 a 22,30 hores
– Dissabtes: de 8 a 20,15 hores
– Diumenges: de 8 a 15,45 hores
Juliol:
Laborables: de 9 a 14 hores (en el cas que es facin Casals o Campus)
Agost:
Laborables: de 18 a 22,30 hores (per a la realització de la pretemporada, a determinar cada any en funció del calendari i dins de la segona quinzena del mes).

Serveis i tarifes

Descarregat el document informatiu sobre els diferents serveis i les tarifes de lloguers,  tornejos, … dels diferents espais esportius de la instal·lació.

Segueix-nos a les xarxes socials: