ZEM Guinardera

Aquest complex esportiu, va ser creat l’any 2004 al barri de La Guinardera per acollir la futura ciutat esportiva de la ciutat. La construcció d’un camp de rugbi i de futbol 11 incials, es van veure complimentats posteriorment, l’any 2011, amb la pista d’atletisme i un altre camp de rugbi.

La ubicació d’aquesta Zona Esportiva Municipal és privilegiada ja que està envoltada d’unes vistes espectaculars i està encerclada per edificis que han format part de la historia del nostre municipi. Així doncs, podem veure pels voltants, la masia de Can Castanyer, l’antiga masia de La Guinardera, actualment seu d’un hotel, la masia de Can Canyameres i unes panoràmiques fantàstiques de la muntanya de Montserrat, el Tibidabo i el Puig Madrona.

Espais esportius

  • Pista d’atletisme de 8 carrers i zones de salt i llançament de pes
  • Pavelló poliesportiu
  • Cicuit de running exterior de gespa artifical
  • Camp interior de rugbi de gespa artificial
  • Camp d’entrenament de rugbi i futbol 7 de gespa artificial
  • Sala fitness

Horaris Instal·lació

L’horari d’obertura al públic és:

De setembre a juny:
– Laborables: de 17 a 23,30 hores
– Dissabtes: de 8 a 20,30 hores
– Diumenges: de 9 a 15,15 hores

Juliol:
– Laborables: de 8,30 a 22,30 hores

Agost:
– Laborables: de 18 a 23 hores (per a la realització de la pretemporada, a determinar cada any en funció del calendari i dins de la segona quinzena del mes).

Serveis i tarifes

Descarregat el document informatiu sobre els diferents serveis i les tarifes de lloguers, classes, tornejos, sala fitnes,… dels diferents espais esportius de la instal·lació.

Segueix-nos a les xarxes socials: